2019-04-30 13:33Nyheter

Fotoworkshop för unga

null

Den 16 april samlades påsklovslediga elever på fritidsgården TechTensta för att delta i en fotoworkshop, testa de nya direktfilmskamerorna från Canon och kickstarta fototävlingen #MinaKvarter.

Workshopen arrangerades gemensamt av Canon och TechTensta och inleddes med en inspirationsföreläsning av Monica Herczeg, Åsa Törnquist och Eva Abarca från Canon på temat foto och schysst hantering av bilder på sociala medier. Eleverna fick också testa den trådlösa fotoskrivaren Selphy som är priset i årets tävling.

Årets fototeman för tävligen #MinaKvarter är mångfald, jämlikhet, klimat och miljö. Under perioden 29 april till 19 maj är tävlingen öppen för bidrag på Instagram. Vinnarna kommer att presenteras under Järvaveckan.

Mer information om MinaKvarter finns på minakvarter.info


Om Stockholm Science City Foundation

Vi är en handlingskraftig och hjälpsam expertorganisation som underlättar kunskapsutbyten och tillväxt. Vi stärker relationer och ökar samverkan mellan universitet, företag och samhälle för att stödja utvecklingen av Stockholm som en internationellt attraktiv plats för forskning och företagande. Vår ambition är att skapa samhällsnytta och stärka Stockholmregionens konkurrenskraft inom life science. Genom att bygga på den breda kunskapsbas, talang och kreativitet som finns i regionen skapar vi meningsfulla relationer och värdeskapande samarbetsmöjligheter. Därigenom bidrar vi till samhällsutveckling och skapandet av lösningar som kommer samhället till nytta.


Kontaktpersoner

Ylva Williams
VD
Ylva Williams
Filippa Kull
Affärsutvecklingschef
Filippa Kull