Stockholm Science City Foundation


Nyhetsrum

Hur skyddar du som utvecklar läkemedel dina innovationer på bästa sätt? På vilka sätt kan du skapa värde genom att arbeta effektivt med ditt företags immateriella tillgångar? Hur skiljer sig strategierna för biologiska läkemedel jämfört med kemiskt framställda små molekyler?

Välkomna till ett webinar där Linus Plym Forshell från Patent- och registreringsverket (PRV) ger en översikt av IP-strategier på läkemedelsområdet. Nora Spjuth och Ulrika Munter, patentkonsulter på immaterialrättsbyrån AWA, kommer att dela med sig av sina erfarenheter på IP-området och presentera konkreta exempel på hur företag har arbetat för att skydda sina innovationer inom biologiska läkemedel.

Webinar 5 november 2020: Att skydda innovationer inom biologiska läkemedel

Hur skyddar du som utvecklar läkemedel dina innovationer på bästa sätt? På vilka sätt kan du skapa värde genom att arbeta effektivt med ditt företags immateriella tillgångar? Hur skiljer sig strategierna för biologiska läkemedel jämfört med kemiskt framställda små molekyler? Välkomna till ett webinar där Linus Plym Forshell från Patent- och registreringsverket (PRV) ger en översikt av IP-strategier på läkemedelsområdet. Nora Spjuth och Ulrika Munter, patentkonsulter på immaterialrättsbyrån AWA, kommer att dela med sig av sina erfarenheter på IP-området och presentera konkreta exempel på hur företag har arbetat för att skydda sina innovationer inom biologiska läkemedel.
Filtyp:zip
Licens:Media use
Visa