Stockholm Science City Foundation


Nyhetsrum

Stadsinnovationstävlingen CityZen Jam gick av stapeln den 28 augusti 2019 i Hagastaden, Stockholm. Bakom initiativet står Stiftelsen Stockholm Science City, Stockholms stad, Atrium Ljungberg, Castellum, HSB Bostad och Vectura.

Hälsa är ett begrepp som inkluderar socialt, fysiskt och psykiskt välbefinnande. Tävlingsdeltagarnas utmaning var att koppla ihop hälsa med staden. Att hitta innovativa lösningar - digitala eller fysiska - där utrymmena i och mellan husen nyttjas på ett sätt som inspirerar till rörelse, möten mellan människor eller på annat sätt höjer människors livskvalité. En viktig aspekt av tävlingen är att skapa ett tillfälle för idéskapande mellan stadens invånare, fastighetsaktörer och kommun.

Stadsinnovationstävlingen CityZen Jam

Stadsinnovationstävlingen CityZen Jam gick av stapeln den 28 augusti 2019 i Hagastaden, Stockholm. Bakom initiativet står Stiftelsen Stockholm Science City, Stockholms stad, Atrium Ljungberg, Castellum, HSB Bostad och Vectura. Hälsa är ett begrepp som inkluderar socialt, fysiskt och psykiskt välbefinnande. Tävlingsdeltagarnas utmaning var att koppla ihop hälsa med staden. Att hitta innovativa lösningar - digitala eller fysiska - där utrymmena i och mellan husen nyttjas på ett sätt som inspirerar till rörelse, möten mellan människor eller på annat sätt höjer människors livskvalité. En viktig aspekt av tävlingen är att skapa ett tillfälle för idéskapande mellan stadens invånare, fastighetsaktörer och kommun.
Filtyp:zip
Licens:Media use
Visa